Kako postaviti pitanje?

Neformalna Zelena poslanička grupa je osnovana sa ciljem da se pokrene i unapredi Zeleni dijalog. Jedan od načina će svakako biti i postavljanje pitanja i predlaganje inicijativa članovima i članicama.

Da bi se postavilo pitanje nekom od poslanika ili poslanica  morate  biti registrovani.  To ćete uraditi na jednostavan način  klikom na registruj se, u okviru slidera sa desne strane. Tada će Vam se otvoriti nova stranica gde je neophodno uneti željeno korisničko ime i svoj e mail i potom kliknuti na Registracija. Nakon ovog koraka, šifra za pristup ovom delu sajta Vam se šalje na navedenu email adresu i čime je završen postupak registracije.

Nakon toga vratite se na sajt i prijavite se uneseči korisničko ime i dobijenu šifru u odgovaraauća polja. Istovremeno Vam se otvara  Vaša profilna strane, na kojoj može promeniti šifru ili dopuniti svoje podatke. Nakon toga postavljajte pitanja, po����rećit�������� inicijative, predlažite ideje. Svakom registrovanom korisniku dozvoljeno je postavljanje JEDNOG pitanja svakom od poslanika dnevno.

Pitanja, predlozi i komentari koji sadrže ma koji oblik verske, rasne, nacionalne ili ideološke netolerancije, kao i eksplicitne uvrede ili elemente govora mržnje biće obrisani.

Pokrenimo zajedno Zeleni dijalog!