Како поставити питање?

Неформална Зелена посланичка група је основана са циљем да се покрене и унапреди Зелени дијалог. Један од начина ће свакако бити и постављање питања и предлагање иницијатива члановима и чланицама.

Да би се поставило питање неком од посланика или посланица  морате  бити регистровани.  То ћете урадити на једноставан начин  кликом на региструј се, у оквиру слидера са десне стране. Тада ће Вам се отворити нова страница где је неопходно унети жељено корисничко име и свој е маил и потом кликнути на Регистрација. Након овог корака, шифра за приступ овом делу сајта Вам се шаље на наведену емаил адресу и чиме је завршен поступак регистрације.

Након тога вратите се на сајт и пријавите се унесечи корисничко име и добијену шифру у одговарааућа поља. Истовремено Вам се отвара  Ваша профилна стране, на којој може променити шифру или допунити своје податке. Након тога постављајте питања, по����рећит�������� иницијативе, предлажите идеје. Сваком регистрованом кориснику дозвољено је постављање ЈЕДНОГ питања сваком од посланика дневно.

Питања, предлози и коментари који садрже ма који облик верске, расне, националне или идеолошке нетолеранције, као и експлицитне увреде или елементе говора мржње биће обрисани.

Покренимо заједно Зелени дијалог!